2/2020. (III.12.) számú rektori és kancellári közös tájékoztatás

A Pannon Egyetem rektora és kancellárja a kormány által 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbiakról tájékoztatja a Pannon Egyetem Polgárait.

  • Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár (PEKL-Veszprém) és a Georgikon Könyvtár és Levéltár (GKL-Keszthely) olvasótermeit 2020. március 12. napjától határozatlan ideig az egyetem hallgatói nem látogathatják. A tanulás támogatás érdekében a könyvtári kölcsönzés megengedett, de javasolt a hallgatóknak kölcsönzési igényüket előzetesen írásban jelezni, hogy az ügyintézés minél gördülékenyebb és gyorsabb legyen.
  • Az egyetem munkavállalói a zárva tartás időszaka alatt is látogathatják a könyvtárat, igénybe vehetik a könyvtári szolgáltatásokat.
  • A 2020. március 12. napja után lejáró, már kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét 2020. június 30. napjáig meghosszabbítjuk.
  • A duális képzésben részt vevő hallgatók intézményen kívüli gyakorlatukat abban az esetben teljesíthetik, amennyiben a munkahely ezt nem tiltja.
  • A 2019/2020. tanév I. féléves matricájával érvényesített diákigazolványokat a közlekedési szolgáltatók 2020. március 31. napja után is, a vírushelyzet végét követő 15 napig elfogadják.
  • A személyes hallgatói ügyintézés átmenetileg szünetel. A Neptun rendszer zavartalanul működik. Az Oktatási Igazgatóság telefonos és elektronikus ügyintézéssel áll a hallgatók rendelkezésére.

Veszprém, 2020. március 12.

Dr. Gelencsér András s.k.
rektor

Csillag Zsolt s.k.
kancellár