Dr. Kovács Zoltán



Pályája során különböző iparágakban dolgozott. Oktatott tárgyai: termelés- és szolgáltatásmenedzsment, ellátási lánc menedzsment, logisztika, üzleti szimuláció.

Üzleti szimulációs kurzust vezetett a Darmstadti Műszaki Egyetemen és az Egyesült Államokban.

Trénerként és tanácsadóként több szervezet munkáját segítette, amelyek közül az ismertebbek: GE, Continental, Paksi Atomerőmű, Herendi Porcelánmanufaktúra, Nassmagnet, Jost, Maxon Motors, Nagykanizsa megyei jogú város.

Liska Fanny



Közgazdászként kitüntetéssel végeztem a Pannon Egyetemen 2016-ban. Azóta eleinte megbízással, 2018 óta pedig vállalkozóként foglalkozom online marketinggel. PhD fokozatom megszerzése folyamatban van, szolgáltatásmarketing területen kutatok. Az elmúlt években piackutatási, turisztikai, sportmarketing és fogyasztói preferenciákat vizsgáló projektekben tevékenykedtem.

Oktatóként hozzám tartoznak az Online marketing és E-marketing tantárgyak a GTK Marketing Tanszékén magyar és angol nyelven.

Hiszem és vallom, hogy csak akkor lehet valaki hiteles oktató, ha a tudományos megalapozottság mellett kellő tapasztalattal rendelkezik "terepen" is. Ez különösen érvényes a digitális marketing világában. Éppen ezért a gyakorlatban élő aktualitásokkal, kihívásokkal és innovatív szemlélettel színesítem az előadásaimat.

Szeretettel várok minden online marketing üveggömbbe belelátni kívánó kreatív elmét a kurzusomon!