WATT’s UP Gyakornoki ProgramItt a nagy lehetőség, hogy gyakornokként megalapozd jövődet az MVM Csoportnál!

Az MVM Csoport társaságai számára keresnek olyan felsőoktatásban tanuló hallgatókat, akik korszerű tudásukkal, ismereteikkel, az ágazat és a szakterületek iránti magas fokú elkötelezettséggel, a fejlődésre való nyitott hozzáállásukkal támogatják az MVM Csoportot stratégiai céljainak elérésében.

Az idén első alkalommal induló WATT’s UP Gyakornoki Program keretén belül betekintést nyerhetsz az MVM Csoport működésébe, megismerheted innovatív oldalát. A program során lehetőséged nyílik a magyar energiapiac legnagyobb újításaiban közvetlenül is részt venni, gyakorlatias, problémamegoldó képességet igénylő feladatokat végrehajtani.

A mentorrendszerrel és online utánkövetéssel támogatott Gyakornoki Programba az energiaszektor iránt elhivatott, tehetséges fiatalok jelentkezését várják, különböző műszaki, gazdasági és jogi területekre egyaránt. Az ország több pontján induló 6 hónapos program változatos kihívások elé állítja majd a felsőoktatásban tanulókat, amely kiváló tapasztalatszerzési lehetőség nemcsak az energiaszektorban, de a teljes munkaerőpiacon is.

Tájékozódjatok az MVM Karrieroldalán a meghirdetett lehetőségekről és turbózzátok fel karriereteket extra energiával!

Jelentkezésedet március 15-ig várják az MVM Csoport részmunkaidős gyakornoki ajánlataira! További információ és jelentkezés itt!>>>

Kiket várnak? Nappali tagozatos, másod- és harmadéves mérnöki, gazdasági, informatikai és jogi hallgatókat.

Miért érdemes jelentkezni? Az egyedülálló szakmai mentorrendszer, a kiválasztási tapasztalatszerzés és az egyénre szabott fejlesztési programok kipróbálása, a versenyképes fizetés, tapasztalatszerzés és a jövőbeli karriered építése miatt. Kell ennél több biztosíték?

Ha úgy érzed Te vagy az ideális jelölt, jelentkezz!