Az idei félévben is megrendezésre kerül a Világjáró Klub – Fényképes élménybeszámoló a Központi Kollégium földszinti tanulójában. 2014. szeptember 16-án, kedden 19.00 órai kezdettel Korbély Barnabás, a Bakony–Balaton Geopark Csoport vezetője, földtudományi szakreferens (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) tart előadást “Bakony-Balaton Geopark – Több, mint földtani csodaország” címmel.

geo_1

A geoparkok elsődleges küldetése gazdag földtani örökségünk védelme, megőrzése és bemutatása, az élettelen természeti értékek jelentőségének hangsúlyozása a helyben élő emberek és közösségek bevonásával. Ezeken a területeken számos olyan földtani, felszínalaktani értéket találunk, amelyek ritkasága, tudományos, ismeretterjesztési és oktatási jelentősége vagy pusztán szépsége egyaránt kiemelkedő, de jelentős történelmi, kulturális és ökológiai értékek is vannak.
Virtuális vezetett túránkon az immár nemzetközileg is elismert Bakony–Balaton Geopark gazdag geoturisztikai kínálatával ismerkedhetsz meg, ha velünk tartasz!

BBGp_EGN_GGN_logo_bfnp-hu_oldalra_cikkhez

Mindenkit sok szeretettel és teával várunk!

Hogy még otthonosabban érezd magad, hozd el kedvenc bögrédet is!

Kalandorok ne kíméljenek!

Tarts velünk a Facebookon is: https://www.facebook.com/VilagjaroGTK