Nyílt és testreszabott képzés-fejlesztési programok vállalatok, üzleti vállalkozások számára az Üzleti Tudásközpont szervezésében

Az Üzleti Tudásközpont a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által létrehozott szervezet, amely magasan képzett egyetemi oktatók és kutatók, valamint tapasztalt trénerek és tanácsadók bevonásával támogatja az üzleti szféra sikerét.

Ha problémákkal küzd az üzlet bármely területén a stratégiaalkotástól a munkaerő elvándorlás megállításáig, a marketing technikák kiválasztásától az ellátási lánc optimalizálásáig vagy a teljesítményértékeléstől az értékesítési célszámok eléréséig, – forduljon hozzánk!

És miért éppen hozzánk?

Mert a problémáit a lehető leghatékonyabban tudjuk megoldani a következők révén:

Forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk üzleti problémája megoldásában! További információért kattintson ide! >>>

Vállalati kapcsolataink

A Gazdaságtudományi Kar számára éppen olyan fontos célkitűzés, hogy jó szakemberekkel lássa el a régió gazdaságát és az üzleti élet különböző területeit, mint az, hogy hallgatói piacképes diplomával kerüljenek ki a munka világába. Ennek érdekében kiemelt fontosságot tulajdonítunk a vállalati kapcsolatok ápolásának. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az oktatás közvetlen jelzést kap a gazdaság igényeiről, és oktatási kínálatunkat ennek megfelelően alakítjuk. Az együttműködés eredménye többek között, hogy a hallgatóink olyan vállalati környezetben tölthetik el a szakmai gyakorlatot, melyben az elsajátított elméletet a gyakorlatban mélyíthetik el.

Kiemelt partnereink között szerepel többek között a Herendi Porcelánmanufaktúra, a Continental Teves, az Alcoa, a JOST Hungária, az IT Services, a Morgan Stanley, a Generali, a UCMS Group Hungary, a MagiCom.

A vállalatok támogatják a kutatásokat és a hallgatói tehetséggondozást is mind pályázatokkal, mind versenykiírásokkal és ösztöndíjakkal. A Balaton és a Bakony közelsége kiemelten igényli a turizmusfejlesztést, melyhez a Kar oktatói és hallgatói bázisa hosszú évek óta nyújt segítséget.

A GTK folyamatosan munkálkodik azon, hogy a vállalatokkal szorosan együttműködve a legmodernebb eszközöket használja az oktatásban és segítse a hallgatók elhelyezkedését. A vállalati kapcsolatoknak köszönhetően jelenleg több mint 30 helyen, közel 60 hallgató számára tudjuk a duális képzés lehetőségét kínálni.

A duális képzésről bővebben!>>>

A szakmai gyakorlatokról bővebben!>>>

A Balatoni Turisztikai Kutatóintézetről bővebben!>>>

A Kar kutatási tevékenységéről bővebben!>>>