Vissza a főoldalra > > >

Top 100 + 200 projekt Kompetenciák és igényfelmérés Tréning- és eseménynaptár Üzleti Tudásklub Üzleti Reggeli Blog Mini MBA Feliratkozás a hírlevélre

Kedves Partnereink!

cup of coffeeA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Üzleti Tudásközpontja egy olyan Üzleti Klubot kíván létrehozni, amelynek tagjai megosztják tudásukat és tapasztalatukat egymással, valamint a Tudásközpont programjai által gazdagodva egyre nagyobb sikereket érnek el a hazai és a nemzetközi üzleti életben.

Amennyiben szívesen lenne tagja az Üzleti Tudásklubnak, kérjük, jelezze belépési szándékát a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen!

Az Üzleti Tudásklub tagsági díja évi 10.000+ÁFA forint, amelynek fejében a következő kedvezményeket és lehetőségeket veheti igénybe:

Amennyiben szeretne csatlakozni az Üzleti Tudásklubhoz és élvezni a tagsággal járó exkluzív előnyöket, kérjük, jelezze a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen! Belépési szándékát regisztráljuk, majd küldünk Önnek egy díjbekérőt a befizetéshez szükséges számlaszám feltüntetésével.

Jelentkezzen most!