- Pannon Egyetem – GTK - https://www.gtk.uni-pannon.hu -

Top 100 + 200 Projekt: a Pannon Egyetem Üzleti Tudásközpontjának támogatása a versenyképesség növelése érdekében

Top 100 + 200 projekt [1] Kompetenciák és igényfelmérés [2] Tréning- és eseménynaptár [3] Üzleti Tudásklub [4] Üzleti Reggeli [5] Blog [6] Mini MBA [7] Feliratkozás a hírlevélre [8]

A projekt célja:

A projekt célja a megyei kamarák által regisztrált 100 + 200 legsikeresebb cég támogatása kedvezményes képzési és szervezetfejlesztési programokkal a résztvevők versenyképességének további növelése érdekében.

A projekt keretében elérhető támogatások:

A megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal együttműködve az alábbi programokat ajánljuk a „Top 100+200” körében regisztrált vállalkozások számára:

Az igény szerinti szolgáltatások esetén az igényfelmérést online kérdőív segítségével és személyes beszélgetések keretében végezzük majd, amelyek során feltárjuk a résztvevő cégek jelen helyzetét, illetve az általuk elérni kívánt állapotot.  Ezt követően a feltárt helyzet alapján minden érintett cég számára javaslatot teszünk egy fejlesztési program megvalósítására. Az igényfelmérés és az ajánlattétel ingyenes.

Mit kell tennie ahhoz, hogy részt vehessen a „Top 100+200 Projekt”-ben?

Az alábbi gombok valamelyikének megnyomásával jelezze, hogy érdeklik-e a fent körvonalazott szolgáltatások:

IGEN, ÉRDEKEL [9] / MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN [10]

Az “IGEN, ÉRDEKEL” gomb megnyomásával Ön egy olyan felületre jut, ahol néhány alapadat megadásával megerősítheti felénk az érdeklődését, – ezek alapján mi személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben most nem, de később esetleg érdekli a projektben való részvétel és az ingyenes, illetve kedvezményes támogatás igénybevétele, kérjük, nyomja meg a „MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN” gombot, és a fentiekhez hasonlóan adjon meg néhány alapadatot.  Mi az adott naptári évben fenntartjuk a lehetőséget az Ön számára, hogy ne maradjon le az ingyenes, illetve kedvezményes szolgáltatásokról.