Top 100 + 200 projekt Kompetenciák és igényfelmérés Tréning- és eseménynaptár Üzleti Tudásklub Üzleti Reggeli Blog Mini MBA Feliratkozás a hírlevélre

A projekt célja:

A projekt célja a megyei kamarák által regisztrált 100 + 200 legsikeresebb cég támogatása kedvezményes képzési és szervezetfejlesztési programokkal a résztvevők versenyképességének további növelése érdekében.

A projekt keretében elérhető támogatások:

A megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal együttműködve az alábbi programokat ajánljuk a „Top 100+200” körében regisztrált vállalkozások számára:

Az igény szerinti szolgáltatások esetén az igényfelmérést online kérdőív segítségével és személyes beszélgetések keretében végezzük majd, amelyek során feltárjuk a résztvevő cégek jelen helyzetét, illetve az általuk elérni kívánt állapotot.  Ezt követően a feltárt helyzet alapján minden érintett cég számára javaslatot teszünk egy fejlesztési program megvalósítására. Az igényfelmérés és az ajánlattétel ingyenes.

Mit kell tennie ahhoz, hogy részt vehessen a „Top 100+200 Projekt”-ben?

Az alábbi gombok valamelyikének megnyomásával jelezze, hogy érdeklik-e a fent körvonalazott szolgáltatások:

IGEN, ÉRDEKEL / MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN

Az “IGEN, ÉRDEKEL” gomb megnyomásával Ön egy olyan felületre jut, ahol néhány alapadat megadásával megerősítheti felénk az érdeklődését, – ezek alapján mi személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben most nem, de később esetleg érdekli a projektben való részvétel és az ingyenes, illetve kedvezményes támogatás igénybevétele, kérjük, nyomja meg a „MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN” gombot, és a fentiekhez hasonlóan adjon meg néhány alapadatot.  Mi az adott naptári évben fenntartjuk a lehetőséget az Ön számára, hogy ne maradjon le az ingyenes, illetve kedvezményes szolgáltatásokról.