Tímár László JuniorA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara idén 15. alkalommal rendezi meg 2016. február 20-22. között a Tímár László Tanulmányi Emlékversenyt és Esettanulmányi Megoldó Versenyt.

A versenyhez kapcsolódó, 2016. február 22-én megrendezésre kerülő Tímár László Junior Esettanulmány Megoldásra olyan középiskolások jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni a vállalatok gyakorlatias világát, és szeretnék látni, hogy az egyetemen tanult elméleti ismeretek hogyan hasznosíthatók a hétköznapi munka során.

Egy délelőtt folyamán megtudjátok, hogy…
… mit is jelent az, hogy esettanulmány,
… hogyan kell értelmeznetek a kapott adatokat,
… milyen típusú megoldásokat várnak a bírálók és
… hogy vajon van-e jó megoldása az esettanulmányoknak?

Ezek után röviden ismertetjük az idei esetet, amin a versenyben résztvevő csapatok 24 órán keresztül dolgoztak, és beülhettek meghallgatni pár megoldást.

Egy rövid szünet után, pedig újra összeülünk és megbeszéljük a látottakat. Kíváncsiak vagyunk, hogy Ti hogyan láttátok a bemutatott megoldásokat, milyennek láttátok a csapatok felkészültségét, előadásmódját, valamint hogy egyet értettetek-e a zsűri kritikájával.

Időpont: 2016. február 22., hétfő

Helyszín: Veszprém, Egyetem utca 10., B épület, 2. emeleti Konferencia központ

Kérjük, részvételi szándékotokat és a pontos létszámot február 17-ig a tlesettanulmany@gmail.com e-mail címen jelezni szíveskedjetek!

További információ itt.