logójóEgy korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk arról, hogy a logisztikai menedzsment mesterszakos  hallgatók „Elosztási logisztika” keretében 2011. március 23-án, szakmai tanulmányi kiránduláson vettek részt a TEVA Magyarország ZRT. gödöllői logisztikai központjában. A következőkben Berki Csaba, Kertész Evelin, Knobloch Éva, Pánovics Adrienn, Tóth Norbert hallgatók élménybeszámolóját folytatásban közöljük.

Szakmai tanulmányi kirándulás…Ismét útnak indultunk…:)

2011. március 23. szerda, egy átlagos nap. De nem számunkra, logisztikai menedzsment mesterszakos hallgatók számára. Elosztási logisztika c. kurzus keretében, Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta tanárnő vezetésével, Dr. Vastag Gyula tanár úr és 2 PhD hallgató társaságában látogatást tettünk a TEVA Magyarország Zrt. Logisztikai Központjába Gödöllőn.

Korai ébredés és indulás (6.30), hosszú utazás (~160-170 km) jellemezte ezt a kirándulást, de a csapat most is teljes létszámmal jelent meg. Jó hangulatban indultunk útnak, ám a korai időpont miatt a csoport hamar elcsendesedett és rápihent a látogatásra. Budapest környékén már ébredezett a csapat: visszatért a jókedv, a mosoly az arcokra és nevetéstől volt hangos a busz. A közel 3 órás utazásunk után örömmel szálltunk ki a buszból, szívtunk egy kis friss levegőt és átmozgattuk magunkat. Az előzetesen egyeztetett időpontnál (10.00) valamivel korábban ékeztünk, de ennek ellenére nem várakoztattak meg minket, azonnal fogadtak.

Kedves fogadtatásban részesültünk itt is, akárcsak korábban az Algida-nál. A központ és környéke rendezett, tiszta, a tárgyaló pedig jól felszerelt. Előadónk és “idegenvezetőnk” jól felkészült erre az alkalomra. A megközelítőleg 2 órás látogatásunk első felében bemutatta magát a céget, második felében pedig végigjártuk az üzemet, ahol minden egyes területen megálltunk és felvázolta az ottani teendőket (ki – mit – hogyan végez). Előadása és az üzem körbejárása során is figyelt arra, hogy az előzetesen összeállított kérdéseinket megválaszolja. Ennek ellenére további kérdések fogalmazódtak meg bennünk, amelyekre természetesen készségesen válaszolt.

A látogatást követően a buszon elfogyasztottuk ebédünket, majd jól lakottan vártuk az út végét, a hazaérkezést. Ennek okán a hazafelé tartó úton is csendesebb volt a társaság. Délután fél 3 környékén, szép napos időben érkeztünk meg a Pannon Egyetem A épületéhez.

A látogatás képekben

1. Látogatás a TEVA Magyarország Zrt.-nél - A csapat

1. Látogatás a TEVA Magyarország Zrt.-nél - A csapat

2. Az üzemben - előtérben a hallgatók egy csoportja; háttérben az egyirányú utcák

2. Az üzemben - előtérben a hallgatók egy csoportja; háttérben az egyirányú utcák

3. Az üzemben a teljes csoport  és előadónk (középen,az oszlop mellett)

3. Az üzemben a teljes csoport és előadónk (középen,az oszlop mellett)

4. Érdeklődő tekintetek és jegyzetek a kézben

4. Érdeklődő tekintetek és jegyzetek a kézben

5. A fiúk beálltak targoncázni

5. A fiúk beálltak targoncázni

6. A lányok sem hagyhatták ki

6. A lányok sem hagyhatták ki

7. Hazaérkezés

7. Hazaérkezés