Idén tavasszal újra megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója, az Automotive Hungary és a hozzá kapcsolódó Techtogether Automotive Hungary verseny.

Továbbra is várjuk jelentkezéseiteket a Techtogether versenyre, melyet 2022. május 10-11. között tartanak a budapesti Hungexpon. A járműipari beszállítói szakkiállítás és verseny célja, hogy közelebb hozzák az autóiparban tevékenykedő vállalatokat és az egyetemi hallgatókat egymáshoz.

Az idei verseny újdonsága, hogy a Pannon Egyetem Mérnöki Karának csapata a Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak segítségére is számít. Elsősorban marketinges és pénzügyes hallgatókat várnak a PEngineers csapatba, de természetesen a további szakokról is szívesen fogadják a jelentkezéseket.

A verseny első napján marketing és pénzügyi feladatok várhatóak. A verseny részét képező feladatok közül a nagyobb felkészülést igénylőket előzetesen átküldik a résztvevőknek, segítenek azok kidolgozásában. A helyszínen az előre kidolgozott feladatok prezentációja, illetve a kiállításra fókuszáló feladatok (szponzorkutatás, bemutatkozás) megoldására kell felkészülni.

Mivel a rendezvényen a hazai autóipar meghatározó szereplői vesznek részt, a Techtogether verseny kiváló lehetőséget kínál szakmai kapcsolatok építésére és tapasztalatszerzésre egyaránt.

Az utazást és az aznapi ottlétet támogatja az egyetem.

Ha felkeltettük érdeklődésedet vagy csak szeretnél több információt kapni a versenyről, akkor keresd Dr. Ruppert Tamást a tamasruppert@gmail.com e-mail címen!

Bővebb információ a versenyről: https://autopro.hu/techtogether/hamarosan-itt-a-techtogether-automotive-hungary/684533