A „Közösen a jövő munkahelyeiért” Alapítvány Kuratóriuma egyszeri TDK ösztöndíj pályázatot hirdet minden magyarországi egyetem és főiskola TDK győztes hallgatói körében.

A ”Közösen a jövő munkahelyeiért” Alapítvány Kuratóriuma 2013. naptári évben, egyszeri TDK ösztöndíj pályázatot hirdet minden magyarországi egyetem és főiskola TDK győztes hallgatói körében, akik dolgozatukban a foglalkoztatás aktuális kérdéseivel vagy az emberierőforrás-gazdálkodással kapcsolatos témát dolgoztak fel kiemelkedő színvonalon a 2013. év folyamán az oktatási intézményük TDK programja keretében.

Az Alapítvány, egyszeri TDK ösztöndíjban részesít intézményenként egy hallgatót, akit az egyetemi ajánl.

Az egyszeri ösztöndíj összege: 250.000 Ft.

Az egyszeri ösztöndíj odaítélésének további feltétele, hogy a nyertes dolgozat szerzője egy éven belül más jogcímen nem kapott támogatást az Alapítványtól.

A győztes pályázatot „pdf” formátumban CD-re írva és aláírva papír alapon is meg kell küldeni az Alapítvány posta címére. 1364. Budapest, pf.296.

Csatolni kell a hallgató az önéletrajzát, a hallgatói jogviszony igazolását valamint a hallgató legfontosabb adatait tartalmazó adatlapot, mely letölthető a www.kjmalapitvany.hu oldalról.

Amennyiben a hallgató a dolgozatát publikálja, fel kell tüntetnie az Alapítvány logóját és azt, hogy a „Közösen a jövő munkahelyeiért” Alapítvány egyszeri ösztöndíjban részesítette azt.

További részleteket az Alapítvány és a Hallgató közötti megállapodás rögzíti.