Szállodalátogatás Nautis

Szállodai menedzsment tantárgy keretében hallgatóink a Vital Hotel Nautis**** superior szállodában jártak Dr. Gyurácz-Németh Petra tanárnő vezetésével 2016. május 4-én. Az alábbiakban hallgatói élménybeszámolót olvashattok a látogatásról.

“A félév végi hajrában igazi felüdülés volt számomra, amikor május 4-én a Szállodai menedzsment tantárgy keretein belül, oktatómmal, Dr. Gyurácz-Németh Petrával és szaktársaimmal szállodalátogatáson vehettünk részt Gárdonyban.

A Velencei-tó partján lévő Vital Hotel Nautis**** superior azonnal elnyerte a tetszésem, mind kívülről, mind belülről. A szállodában Borostyán-Kovács Tamara vezetett minket körbe, aki megmutatta nekünk többek között a bowling termet és bárt, a wellness részlegen található Sweet Harmony-t, valamint a Velencei-tóra néző panorámával rendelkező lakosztályt is, miközben hasznos és érdekes információkkal látott el minket.

Vaskovics Péter jóvoltából a recepciós pultba és az irodájába is bepillantást nyerhettünk, mialatt rengeteg ismerettel gazdagodtunk általa a Front Office területén.

A szállodalátogatás alatt bátran feltehettük kérdéseinket, így egyebek mellett megtudhattuk, hogy kiket tartanak a Vital Hotel Nautis**** superior versenytársainak, mennyire nehéz család mellett több órát dolgozni a szállodaiparban, továbbá pedig azt is, hogy lehetnek olyan problémás vendégek, akikkel egyszerűen nem tudunk mit kezdeni.

Ezúton szeretném megköszönni Tamarának és Péternek a rengeteg hasznos és érdekes információt, mellyel elláttak minket, valamint azt is, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy ezalatt a kis idő alatt egy hajónyi élményben legyen részünk!”