Az INPUT program és a Pannon Egyetem által szervezett képzéseken eddig megtanulhattátok, hogyan indítsatok vállalkozást, hogyan lépjetek a piacra, majd azt is, hogyan azonosítsátok az ügyfeleiket és hogyan szerezzétek meg őket, milyen csatornákat használjatok, és hogyan kezeljétek azokat.

Ezen az alkalommal főleg a sales technikai megvalósításához nyújtunk segítséget. Gyakorlatias, instant használható sales technikákat sajátíthattok el az interaktív képzés során.

A képzés nyitott, bárki csatlakozhat – nem csak egyetemistákat várunk rá!

Az értékesítési folyamatban előbb-utóbb elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy tárgyalnunk kell a lehetséges vevővel. A tárgyalás egy vállalkozás lételeme, melyek kimenetele meghatározza a befektetőkkel, partnerekkel fennálló viszonyt, az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját, az értékesítés, és ez által az egész cég sikerességét. Éppen ezért a tárgyalástechnikai eszközök és módszerek ismerete hozzájárul a kedvező kimenetelű tárgyalások lefolytatásához.

A képzés célja, hogy fejlessze a tárgyalási és kommunikációs készségeket, mélyebb megértést adjon a tárgyalás menetében, segítséget adjon a kritikus elemek megtalálásában.

Mivel foglalkozunk a tréningen?

  • Egy kis elméleti bevezető.
  • Mikor tárgyaljunk, mikor ne tárgyaljunk?
  • Személyiségtípusok – magunk és a tárgyalópartnerünk jobb megismeréséért.
  • Tárgyalási technikák, tippek, trükkök a sikeresebb tárgyalásért.
  • És sok-sok gyakorlati feladat az elmélet mélyebb elsajátításáért.

FB-on az eseményt itt találod: https://fb.me/e/4uSKX8bhO

A képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és egyszeri alkalommal nyilatkozathoz kötött. Részletek és jelentkezés ITT: https://inputprogram.com/esemeny/sales-es-marketing-4