PMUni (International Network for Professional Education and Research in Process & Project Management) szervezet tagjai és általuk támogatott diákok sora minden év őszén egy Bécsen kívül eső városban tartja meg aktuális félévi találkozóját. A szakmai szervezetnek – amely már 2007 óta fennáll a Gazdaságtudományi Kar oszlopos tagja.Die diesjährige PMUni Gruppe

Tavalyi évben ezt a találkozót Hollandiában, Utrechtben tartották meg. Azt megelőzően pedig Szentpéterváron, Oroszországban. Most a mi városunk és egyetemünk adott otthont a szakmai összejövetelnek.

Minden egyes alkalommal az előadók legújabb kutatási eredményeikről számoltak be, melyeket már a projektmenedzsment területén sikerrel alkalmaztak. Ez most sem volt másképp. Azzal a különbséggel, hogy mára már fontossá vált kvantitatív kutatási területre is nagyobb hangsúly helyeződött, mint az eddigi években. Így nemcsak kvalitatív kutatási eredményeket és sikereket ismertettek, hanem a módszertani fejlesztéseket magába foglaló kvantitatív eredményeket is.

Az elhangzott előadásanyagok megtekinthetők az alábbi linken http://kmt.gtk.uni-pannon.hu/pmuni2013/

Happy Projects!