A Miskolci Egyetem Marketingintézete első alkalommal hirdeti meg Országos Városmarketing Versenyét “Együttműködve versenyezni” címmel. 3 fős csapatokba szerveződve pályázhat minden felsőoktatási intézményben tanuló fiatal. A verseny folyamán két feladatot kell teljesíteni a csapatoknak.

Az első egy min.20, max. 40 oldalas írásbeli pályamunka készítése “Versenyben a városunk” címmel, melyben egy szabadon választott települést kell marketing szemmel kell értékelni különböző szempontok alapján, valamint reális javaslatokat kell kidolgozni a település marketingkoncepciójára, és stratégiai programok, akciók megfogalmazására. Ezt a feladatot 2009. december 15-ig kell elküldeni.
A második körre az öt legjobb írásbeli pályamunkát beküldő csapat jut tovább. Ez már egy szóbeli verseny, ahol az írásbeli fordulóban választott város marketingkoncepciós tervét kell összeállítani, illetve a konkrét kampánytervet kidolgozni. A szóbeli fordulóra várhatóan 2009. február végén kerül sor.

Komoly díjakért megy a verseny:
1. helyezett: 500.000 Ft összegű pénzjutalom
2. helyezett: 250.000 Ft összegű pénzjutalom
3. helyezett: 150.000 Ft összegű pénzjutalom

További és kiegészítő díjak: ajándékok, jegyek, belépők, folyóirat-előfizetések.

A jelentkezéseket 2009. október 30-ig lehet elküldeni a www.marketing-miskolc.hu oldalról letölthető jelentkezési lapon a marma@uni-miskolc.hu címre, vagy faxon a 46/565-196-os számra.

További információk is a megadott oldalon érhetők el.