veszprém aiesecAz AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett és fiataloknak szóló szervezete, amely évente több ezer egyetemista és főiskolai hallgató számára teszi lehetővé, hogy szakmai gyakorlatát külföldön végezze. A szervezetnek jelenleg 110 ország, 1700 felsőoktatási intézmény és 45.000 diák a tagja a Föld minden kontinensén. Magyarország 1972-ben csatlakozott ehhez a hatalmas nemzetközi hálózathoz, melynek köszönhetően ma már 8 magyar városban, 12 helyi irodával működik.

De hogy mi is az AIESEC? Egy nemzetközi lehetőség, ahol az egyetemisták felfedezhetik saját erősségeiket és gyengeségeiket, fejleszthetik vezetői képességeiket, utazhatnak a világban, megismerhetnek különböző kultúrájú, velük egykorú fiatalokat, mindezekkel pozitív hatást gyakorolva közvetlen környezetükre. Célunk, hogy évente minél több hallgató szerezhessen életre szóló élményt, akár itt az egyetemen a szervezet életébe és munkájába bekapcsolódva, akár a külföldi szakmai programnak köszönhetően.

A szervezetben eltöltött hónapok, éveknek köszönhetően a fiatalok nagyobb tapasztalattal és előnnyel indulnak a munkaerő piacon, hiszen a munka során rengeteg kihívással és feladattal kell megbírkózniuk. Megtanulják, hogyan kell és érdemes csapatban dolgozni a közös cél eléréséért, mit jelent a felelősségvállalás, a csapatvezetés, valamint a rengeteget tanulhatnak az őket körülvevő világról.

Ha szeretnél egy dinamikus csapatban dolgozni és a maximumot kihozni egyetemi éveidből csatlakozz hozzánk!

Bővebb információért gyere el infóestünk valamelyikére, melyeknek időpontjai: szeptember 20. és 21., 18.00, helyszíne: A06.

További információkról érdeklődhetsz a lillusfarkas@gmail.com-on vagy a www.aiesec.hu/veszprem weboldalon.