adamJúlius 15-én, csütörtökön 18.30-tól a televíziózásé a főszerep a Gazdaságtudományi Kar Színpadon. Szalay Ádám a TV2 népszerű riportmagazinja, a Napló főszerkesztője bevezeti a közönséget a műsorkészítés rejtelmeibe.

Szalay Ádám a Külkereskedelmi Főiskolán végzett 1993-ban, angol-spanyol szakon. Mindig vonzotta a média, így az elsők között jelentkezett, amikor a Magyar Televízió riporteri tanfolyamot hirdetett. Televíziósként az MTV-ben kezdett 1994-ben. Hírszerkesztő, majd a Gazdasági Stúdió munkatársaként az Üzlet című napi magazin riportere, később szerkesztője és műsorvezetője. A TV2 alapító munkatársa, 1997-ben a Tények csapatában indult, később a Jó estét, Magyarország!, a Forró nyomon, és a Napló riportere. 2002 óta főszerkesztőként vezeti a Napló csapatát.  Évek óta tart előadásokat különböző médiaintézményekben, főiskolákon, konferenciákon. Több szemesztert műhelytanárként tanított végig a Komlósi Oktatási Stúdióban.

A Napló a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, ahol a közéletet és a hétköznapi gondokat bemutató riportok kíméletlenül mérlegre teszik a valóságot. Immár 11 éve Magyarország egyik meghatározó magazinja, a TV2 egyik zászlóshajója, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont.

Szalay Ádám az előadás során elkalauzolja a közönséget a színfalak mögé, ahol megtudhatjuk, milyen munkálatokat követően kerül kedvenc riportmagazinunk minden vasárnap a képernyőre.

Július 15-én, csütörtökön mérlegen a valóság a Gazdaságtudományi Kar Színpadon!