Fotó: www.campushungary.hu

Fotó: www.campushungary.hu

Szeretnél külföldön tanulni, új élményekkel gazdagodni és közben szakmai tapasztalatot szerezni? Nem vagy biztos magadban, vagy talán már jelentkeztél ösztöndíjra, de félsz a külföldi élet megpróbáltatásaitól? Szeretnél magabiztosan elindulni, de nem tudod, hogyan? A Motivációs, „túlélő” tréningen szakképzett trénerek készítenek fel arra, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból a tanulmányúton. Az ingyenes, hatórás tréning rávilágít azokra készségekre is, amelyek segítenek a külföldi eligazodásban, tanulásban, „túlélésben”.
Jelentkezhetsz, ha felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban állsz.
Elsősorban azoknak a BA, MA és PhD hallgatóknak ajánljuk, akik félnek a külföldi tanulmányút megpróbáltatásaitól, és szeretnének magabiztosan, határozottan nekivágni egy ösztöndíjnak; már elnyert ösztöndíjasok, közeljövőben utazók, hogy segítséget adjon számukra a külföldi eligazodásban, tanulásban, „túlélésben”.
Időpont: 2014. április 14. 9:00-13:30
Helyszín: Pannon Egyetemi Könyvtár, Kováts terem (8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., M. épület, I. emelet, 128-as terem-Kováts terem )
Csak regisztrálnod kell a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/1ynnNeztbAf2GeUqnAPy7r110v27vcp0HXTM8aeV3o_4/vie wform
Jelentkezési határidő: 2014. április 11. 14:00
A részletes felhívás elérhető a Campus Hungary oldalán.
A tréning ingyenes.