MNB Kiválósági Ösztöndíjas hallgatóink 2018-banA Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának keretében indította el a 2016-2017. tanévben Közgazdasági Kiválósági Ösztöndíjprogramját, amelynek során 10 hónapon keresztül havi 30.000 Ft ösztöndíjban részesíti a kiemelkedő tanulmányi-, tudományos- és közösségi teljesítményt nyújtó hallgatókat.

A Magyar Nemzeti Bank 2014-ben elfogadott Alapokmányában is rögzített kiemelt feladatának tartja a magyar közgazdaságtani szaktudás, a magyar közgazdaságtudomány fejlesztését és támogatását. Az új Ösztöndíjprogram része annak a folyamatnak, amelynek során a jegybank támogatást nyújt azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaik, tudományos és közösségi tevékenységeik során kimagasló eredményeket érnek el. (Forrás)

Az ünnepélyes oklevél átadó rendezvényre 2018. november 15-én került sor a Budapesti Kongresszusi Központban, ahol az ösztöndíjban részesülő hallgatók Matolcsy Györgytől, az MNB elnökétől és a Monetáris Tanács tagjaitól vehették át az oklevelet. Az ünnepségen karunkat Dr. Molnárné Dr. Barna Katalin oktatási dékánhelyettes asszony és Zaránd Szilvia oktatási referens képviselte.

 

MNB Kiválósági Ösztöndíjas hallgatóink:
Csizmadia Adrienn
Csomor Adrienn
Édel Klaudia
Életes Anikó
Fritz Petra
Halász Bence
Kloó Judit
Szmulai Éva Adrienn
Tömpe Eszter
Ujtz Zoltán

Hallgatóinknak ezúton is gratulálunk, tanulmányaikhoz sok sikert kívánunk!