I-SICS trainingA Gazdaságtudományi Kar megszervezi az I-SICS Nemzetközi Társadalmi Innovációs Versenyt, amelynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a legfontosabb társadalmi problémákra, s összegyűjtsünk olyan ötleteket, amelyek a társadalmi innováció témakörébe tartoznak, s megoldást jelenthetnek a problémákra.

A versenyre jelentkezett hallgatók felkészítő tréningen vesznek részt, melynek során elsajátítják a fenntartható társadalmi vállalkozások üzleti tervezését. A tréning nyitott, tehát azok is jelentkezhetnek, akik az I-SICS versenyre nem neveztek, viszont érdeklődnek a társadalmi innováció, a társadalmi vállalkozások iránt. A tréning elvégzéséről igazolást állítunk ki, amelyet önéletrajzodhoz csatolva, tovább növelheted versenyelőnyödet a munkaerőpiacon.

A tréning célja a hallgatók megismertetése a szociális vállalkozás felépítésével, működésével, innovatív ötletek generálása és a szociális vállalkozások üzleti tervezési alapjainak elsajátítása.

A tréning az ún. “The Social Enterprising Europe” (SEE) programjára épül, amely úgy épül fel, hogy annak elsajátításával alapvető vállalkozói ismeretekhez juthatsz. Elősegíti az olyan vállalkozói ismeretek hatékony elsajátítását, amely a kirekesztett társadalmi rétegek kezelésének igazságosságára, méltányosságára, és a velük szemben tanúsított egyenrangú kötelezettségekre fókuszál. Az alapvető vállalkozói ismereteken túl az ötleteden alapuló társadalmi változás eléréséhez szükséges lépések megtételében is segítünk.

Időpont: 2016. március 24-25. 9:00-19:00

Helyszín: Gazdaságtudományi Kar, “A” épület, 1. emelet, A/122-es terem

NEKED IS OTT A HELYED A TRÉNINGEN?

  • IGEN, ha egy társadalmi célú vállalkozást akarsz indítani vagy fejleszteni!
  • IGEN, ha van alapvető ismereted arról, hogy mit jelent a társadalmi vállalkozás!
  • IGEN, ha nem tudod mit jelent a társadalmi vállalkozás, de kész vagy a világ megváltoztatására!

LEGYÉL KREATÍV! LEGYÉL TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ!

Jelentkezz a tréningre 2016. március 22-ig az I-SICS@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen! A részvétel ingyenes.