VeszprémA hazánkban először Kőszegen megvalósított KRAFT Projekt egy olyan új város- és régiófejlesztési stratégia, amely a vidéki Magyarország felemelkedését célozza a kis- és középvárosok összekapcsolódása révén.

Ehhez a megújuláshoz a veszprémi KRAFT-Pont is csatlakozik azzal, hogy megkérdezi Önt: Hogyan fejlesztené és tenné vonzóbbá a várost és környékét a fiatalok számára?

A veszprémi KRAFT-Pont meghirdeti a KRAFT Jövőépítő Pályázatot, amelyre 18. életévüket betöltött, Veszprémben lakó vagy a Pannon Egyetem veszprémi székhelyén tanuló egyetemi hallgatók és felnőttképzésben résztvevők jelentkezését várjuk. Célunk, hogy a fiatalokat, a jövő generációját is ösztönözzük arra, hogy magukénak érezzék a KRAFT Projekt gondolkodásmódját, elmerüljenek annak fogalomvilágában. A projektterv kidolgozása során végiggondolják azt, hogyan tudnák a települést fejleszteni, újragondolni, újraértelmezni, még szerethetőbbé, vonzóbbá és élhetőbbé tenni. Minden vélemény számít!

A pályázatukban mutassanak be egyénileg vagy max. 3 fős csapatban olyan kreatív és egyedi ötleten alapuló projekteket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a fiatalok a középiskolai és egyetemi tanulmányaikat követően is a városban maradjanak.

Az elkészült pályázatokat elektronikusan küldjék el a lorincz@turizmus.uni-pannon.hu címre., az e-mail tárgya KRAFT Jövőépítő Pályázat legyen. Kérjük, hogy a pályázathoz csatolják nevüket, életkorukat, elérhetőségüket (e-mail cím) és felsőoktatási intézményük nevét, minden esetben küldünk visszaigazolást a pályázat beérkezéséről.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2016. május 15., éjfél.

A legjobb három projektötlet beküldője 2016 júniusában meghívást kap egy egynapos kőszegi tanulmányútra, valamint a következő díjazásban részesül:

1. helyezett: 30 ezer forint értékű könyvutalvány
2. helyezett: 20 ezer forint értékű ajándékcsomag
3. helyezett: 10 ezer forint értékű könyvutalvány

További információ:

Dr. Lőrincz Katalin
KRAFT-Pont Veszprém
8200, Veszprém, Egyetem utca 10.
E-mail: lorincz@turizmus.uni-pannon.hu

TOVÁBB A PÁLYÁZATI KIÍRÁSRA!>>>