A KKVHÁZ Zrt. folytatja a megyeszékhelyeinket körüljáró programsorozatát, a KKV Csúcstalálkozókat.

Az üzleti kiállítással kísért, moderált kerekasztal-beszélgetésre legközelebb június 10-én Veszprémben, 13:00 és 16:00 között a Megyeháza Szent István Termében kerül sor, melyre a  szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.

A rendezvény témája: A moderált vitabeszélgetésen a KKV szektor szinte minden fontosabb problémája felmerülhet, de egy központi téma mindig megjelölésre kerül. Ezúttal a K+F szükségességét és nehézségeit járják körül.

A kerekasztalhoz meghívást kapnak:

Helyszín: Veszprém Megyeháza Szent István terem (8200 Veszprém, Megyeház tér 1.)

Időpont: 2015. június 10. 13:00 – 16:00

Program:

12:40-től Regisztráció

13:00 – 14:15 Kerekasztal-beszélgetés 1. rész – A problémakör definiálása, vitaindító felszólások

14:15 – 15:00 Üzleti kiállítás megtekintése / Kávészünet, kötelező üzletkötés.:) Játékos szavazás a legjobb kiállítóról /

15:00 – 16:00 Kerekasztal-beszélgetés 2. rész – Vita és javaslatok a kormányzat felé

16:00-tól kötetlen beszélgetés, rádió és tv interjúk

A KKV Csúcstalálkozót egy üzleti kiállítás is kíséri, melynek keretében a vállalkozók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat az érdeklődőknek, sőt saját standjukon mini B2B találkozót is szervezhetnek leendő partnereiknek, üzlettársaiknak. Azok a nagyvállalatok pedig, akik KKVBARÁT® kiállítóként jelentkeznek a Csúcstalálkozóra amellett, hogy saját termékeiket, szolgáltatásaikat megismertethetik a résztvevőkkel, négy kkv számára is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra.

További részletek és regisztráció a következő link alatt: http://www.kkvhaz.hu/kkv-csucs-veszprem