A K&H Csoport vezető, innovatív pénzügyi intézetként felelősnek tekinti magát azért a társadalomért és környezetért, amelyben működik. Elkötelezett a hosszú távú, fenntartható fejlődés mellett, ezért kiemelt figyelmet fordít a fiatalok oktatására, valamint a környezetvédelemre. Ennek részeként hívták életre a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot, amelyet 2021-ben immár 7. alkalommal hirdetnek meg.

A pályázatra az elmúlt hat évben összesen 18 felsőoktatási intézmény 303 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai munkáját, akik közül 45-en kaptak összesen 6,8 millió forint támogatást kutatómunkájuk folytatásához.

A pályázatra 2021. szeptember 30-ig lehet jelentkezni, részletek, a pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta az alábbi linken érhetők el:
https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa/fenntarthato-agrariumert-osztondijpalyazat

A program célja továbbra is az, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját. Idén a fenntartható agráriumra, ezen belül kiemelten a körkörös/körforgásos gazdaság témakörében várják a fiatal szakemberek innovatív ötleteit.

Az ösztöndíjra a PhD, a mesterképzés, továbbá az alapképzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek.

További információért kattints ide! >>>

(Fotó: facebook.com/dontsokosan)