Fotó: Dr. Jancsik András

Fotó: Dr. Jancsik András

Karunk immár 4. alkalommal hirdette meg Gazdasági Játékfesztiválját, amelyet idén a Kutatók Éjszakája országos programba bekapcsolódva szeptember 24-én rendeztünk meg.

A check point játékban közel 60-an vettek részt. A játékosok együtt  bolyongtak velünk a gazdasági labirintusban, érdekes előadásokat hallgattak meg többek között az életszagú menedzsmentről, az érzékszervmarketingről, és gazdasági társasjátékokban próbálhatták ki tudásukat, majd az A épület fényfestésében gyönyörködhettek, amely során a résztvevők által készített diákat is kivetítették.

Nagy öröm számunkra, hogy a Gazdasági Játékfesztivál fődíját, az érettségi tablót a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola diákjai nyerték meg. Gratulálunk a 13./c osztálynak!

Az egyéni sorsolás nyertesei:

A leg-GTK-sabb diák készítői pedig egy-egy GTK emblémás póló büszke tulajdonosai: Poór Nikolett, Kiss Daniella,  Szontaga Veronika, Szinger Alexandra, Sümegi Réka, Horváth Erik.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek! Nyereményeiteket szeptember 28-október 5. között átvehetitek a Pannon Egyetem A épületének (Egyetem u. 10.) 115-ös szobájában minden nap 8.00 és 16.00 óra között. Az át nem vett nyereményeket október 5-e után postázzuk.

A nyerteseknek még egyszer gratulálunk, és köszönjük mindenkinek, hogy velünk játszott! A rendezvényről készült fotók a Gazdaságtudományi Kar Facebook oldalán megtekinthetők.

Köszönjük az Expresszónak, és a tablóprofi.hu-nak, hogy felajánlásukkal támogatták rendezvényünket!