Vállalatvezetési tapasztalataid és tudásod szívesen megosztanád kezdő vállalkozásokkal?

Vagy éppen tapasztalatok hiányában olyan problémákkal találtad magad szemben, melyek megoldásához külső szakember tanácsaira volna szükséged?

Ha magadra ismertél valamelyik leírásból, a Nemzeti Innovációs Hivatal Mentor Programja Neked szól.

A kezdő vállalkozások gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy hiába van egy zseniális ötletük, hiába rendelkeznek egy vállalkozás elindításához szükséges tőkével, a vállalkozás életpályájának kezdeti szakaszán olyan megválaszolatlan kérdéseik és megvalósítási gondjaik akadnak, melyek megoldása egy tapasztalt tanácsadó nélkül szinte lehetetlennek tűnik. Másrészt a felgyülemlett problémák sokasága meghátrálásra késztetheti a tapasztalatlan kezdő vállalkozókat, ezért szükség van valakire, aki komoly szakértelemmel átsegíti ezen a szakaszon a vállalkozást és elindítja a sikeres vállalkozóvá válás és fejlődés útján.

A Nemzeti Innovációs Hivatal „Innovatív kezdő vállalkozások mentorálása” elnevezésű programja a fenti problémára megoldást találva, segíti az innovatív kezdő vállalkozók és a tapasztalt szakemberek egymásra találását, ezáltal az innovációs tartalommal rendelkező vállalkozási ötletek, elképzelések megvalósítását.

A program keretében a mentorok önkéntes alapon vesznek részt és vállalják, hogy minimum egy éven keresztül tartják a kapcsolatot a mentorált vállalkozóval. A mentori rendszerben való részvétel anyagi támogatással nem jár, kizárólag szakmai támogatást nyújt a program.

A mentorálási programba kerülés esetén a mentorált:

Milyen mentori útmutatást kaphat a mentorált vállalkozó?

A mentor

A mentorálási programra a folyamatosan várják mentorok és mentoráltak jelentkezését. A Mentor Klub sikerét mutatja, hogy az indulás óta eltelt egy év alatt közel 100 mentor és mentorált csatlakozott a programhoz.

Te is lehetsz Mentorált! Jelentkezz itt!

Legyél Te is Mentor! Jelentkezz itt!

A programmal kapcsolatos további információk elérhetők az alábbi linken:

http://www.nih.gov.hu/innovacios/go-nno/go-nno-portal