HVG ÁllásbörzeKedves Hallgatók!

2016. március 2-3. között kerül megrendezésre Budapesten a SYMA csarnokban a 2016. Tavaszi HVG Állásbörze. A rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan az egyetem is részt vesz kiállítóként a K3-as standon. A szervezők jóvoltából az idei évben ingyenes buszjáratok is indulnak többek között Veszprémből.

Fontos számodra a jövőd építése? Kíváncsi vagy a diákok számára elérhető nyitott pozíciókra, és gyakornoki lehetőségekre? Gyere el a budapesti HVG Állásbörzére, ahol több mint 190 kiállító képviselőivel találkozhatsz személyesen!

Messze van? Az AUDI Hungaria segítségével most ez az akadály eltűnik az utadból! Ingyenes busz indul március 3-án, Veszprémből!

5 ok, ami miatt nem hagyhatod ki ezt a lehetőséget!

  • Keress akár gyakornoki állást vagy nyitott pozíciót, itt megtalálhatod! 190+ kiállító lehetőségeivel ismerkedhetsz meg egy helyen!
  • „A magáért beszélő 2 perces önéletrajz” című előadásunkra is beülhetsz, ahol hasznos tippeket kaphatsz az ütős CV összeállításához.
  • Self-branding? Mit jelent pontosan? Szükséged van rá? A karrierépítés során is el kell tudni adni magad! A HVG Állásbörzén személyre szabott tippeket kaphatsz, hogyan tedd, vagy ne tedd!
  • Eleget tanultál angolt és németet és tudni szeretnéd, hogy átmennél-e már a nyelvvizsgán? A két nap során akár egy próbanyelvvizsgán is kipróbálhatod magad!
  • Világot látnál? Külföldre mennél? A Mobility Fair szektor kiállítói számos országba kínálnak ösztöndíj és tapasztalatszerzési lehetőséget!
  • +1 Harcba szállhatsz az értékes nyereményekért! Részvételeddel elérhető közelségbe kerülhet egy 7napos Sziget bérlet is!

Hogyan és meddig jelentkezhetsz?
Küldj egy e-mailt elérhetőségeid feltüntetésével az ingyenbuszveszprem@hvgallasborze.hu címre, és mi megkeresünk Téged legkésőbb 2 munkanapon belül a további teendőkkel kapcsolatban!

Határidő 2016. február 24. (szerda), 23:59-ig!

A járatok abban az esetben indulnak el, ha a jelentkezők száma eléri a 30 főt. Túljelentkezés esetén (ha több mint 50 fő jelentkezik egy városból) várólistára helyezünk és üresedés esetén azonnal értesítünk.