AIESEConeEzt a mondatot a világ 107 országában, 850 egyetemen, 35000 diák mondhatja el magáról. De hogy mi is az AIESEC? Egy nemzetközi hely, ahol egyetemisták felfedezhetik, és fejleszthetik vezetői képességeiket, megismerhetnek más kultúrákat, utazhatnak, világot láthatnak, különböző gyakornoki programokban vehetnek részt szakuknak, elképzeléseiknek és céljaiknak megfelelően. A lehetőségek tára mint a csillagos ég, mivel 106 ország közül bármelyik célállomás lehet. Ezek szakmai gyakorlatnak is kiválóak, és a későbbiekben jó referenciát is biztosítanak a munkát kereső frissdiplomások számára.

Az AIESEC másik célja minél jobb, tapasztaltabb vezetőket adni a munkaerő piacnak. Igen, vezetőket. Ugyanis az AIESEC lehetőséget ad, hogy vezetőként is kipróbálhassák magukat a hallgatók különböző szinten, más és más területen, így olyan ismeretekkel hagyhatják el az egyetem padjait, amiket több éves munkatapasztalattal szerezhetnének csak meg, és ez nagy előny a mai világban.

Akinek még hátra van a szakmai gyakorlat, és azt szeretné minél értékesebben elvégezni, vagy aki szeretne csapatban dolgozni, emberekkel foglalkozni és még többet megtudni a világról, annak itt a helye, az AIESEC tagtoborzást tart. Az információs estjeiken – február 16., február 18., február 22., február 24. 18 órai kezdettel – minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Bővebb tájékoztatás a veszprem.aiesec.hu weboldalon, illetve az egyetem A épületében, a 3-as irodában.