Élő virtuális tréning – webinár – másfél órában vezetők számára

 

A virtuális tréning célja, hogy a megfelelő tudatosság és készségfejlesztés révén segítse mindazokat a vezetőket, akik a mostani nehéz helyzetben távmunkában kényszerülnek a szintén otthon dolgozó beosztottjaikat vezetni.

Mire lesz képes, aki elvégzi ezt a virtuális tréninget?

A résztvevők a virtuális tréning elvégzésének eredményeképpen hatékonyabban fognak tudni:

Kiknek ajánljuk ezt a virtuális tréninget?

Mindazoknak a vezetőknek, akik a mostani krízis miatt otthonról kénytelenek irányítani a csapatukat, és ebben az új helyzetben bizonyos területeken nehézségekkel küzdenek.

 Tematika:

Módszer:

Létszám:

 

Makkay-Chambers AdrienneA webinárokat vezeti:

Makkay-Chambers Adrienne,

nemzetközi kvalifikációkkal rendelkező tréner, coach és menedzsment tanácsadó

Adrienne küldetésének érzi, hogy nemzetközi szaktudását és tapasztalatait felhasználva támogassa a magyarországi vezetőket és szakembereket munkájuk sikerességének fokozásában.

Első diplomáját az ELTE BTK-án szerezte, majd hosszú ideig Angliában élt. Magyarországra visszatérve a Deloitte menedzsment tanácsadója, majd közép-európai regionális képzési vezetője lett. 2002. óta szabadúszó trénerként, tanácsadóként és coachként dolgozik Európa-szerte; ügyfelei között szerepel a Deloitte EMEA, a Morgan Stanley, a Renault, az ISG Personalmanagement, a Magnetec Ungarn, a BPP University (London), a Wilson Learning Europa, a PDT Global (London), a Nemzetközi Üzleti Főiskola (Budapest), a Pannon Egyetem Üzleti Tudásközpontja (Veszprém) stb.

Posztgraduális diplomát szerzett Human Resource Development téren a londoni BPP University-n, ahol évekig tanított is képzés-fejlesztést és HR-t. Nemzetközi virtuális tréningeket két éve kezdett el tartani a PDT Global színeiben.

Szakterületei a vezetőképzés, a kommunikáció és a sokszínűség és befogadás.

A CIPD (brit HR kamara) és a Wilson Learning akkreditált trénere; elnökségi tagja volt a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarának (2015-2017.), valamint jelenleg is tagja a brit CIPD-nek és a magyarországi  Humán Szakemberek Országos Szövetségének.
 
Jelentkezzen most!