Van egy ötleted és szeretnél belőle vállalkozást vagy startupot csinálni? Elhozunk Neked két olyan csapatot, akiktől infókat és inpirálódást egyaránt kaphatsz az elinduláshoz: ismerd meg a Green Map csapatot!

A probléma felismerése Lisszabonig repítette a csapatot és közben megszereztek egy dobogós helyezést az MVM Edison versenyen. Hulladékban utaznak, gyere és ismerd meg a történetüket!

Kerekasztal beszélgetés: kockázati tőke befektetőkkel beszélgetünk arról, hogyan érdemes kockázati tőkét bevonni, milyen szempontok alapján döntenek és mik a buktatók a kezdeti szakaszban.

Beszélgetők:
– Grancsai Erika, Virgo Ventures
– Véh Balázs, angyalbefektető
– GreenMap csapat
– Mátyás Mónika, INPUT program koordinátor

Ha érdekelnek a vállalkozói sztorik és a valóságban edzett tippek, gyere, és vegyél részt az eseményen! Az előadóktól kérdezhetsz, szabadon bedobhatod és megszondáztathatod az ötleteidet.

Időpont: 2022. október 18., KEDD 17:30 -19:30

Helyszín: Pannon KözTér (Veszprém, Egyetem u. 10., E épület)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2022. október 17. (hétfő) 14:00 óra ITT regisztrálj az eseményre: https://forms.gle/Z1ACWF1N1yKwG9U1A

A programot itt találod a Facebook-on. >>> 

Az esemény az INPUT program, a Virgo Ventures és a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának együttműködésében valósul meg az egyetem és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program által létrehozott Pannon KözTÉRben.