2007-es indulása óta az egyik legnagyobb nemzetközi olaj- és gázipari verseny a MOL-csoport által szervezett Freshhh. A vetélkedő célja, hogy a MOL-csoport megtalálja, és fejlessze a fiatal tehetségeket. Az elmúlt hét évben 10 000 diák 3 500 csapata versenyzett közel 250 egyetemről és 70 országból. Sokan közülük már a MOL-csoport alkalmazásában állnak világszerte.

A legjobb 3 csapat 20 000 Euro összértékű nyereményben – a nyertes csapat 9000 Euro, a második helyezett 7000 Euro, a harmadik helyezett 4000 Euro nyereményben – részesül.

A legjobb három csapatnak lehetősége nyílik, hogy csatlakozzon a MOL-csoport Growww programjához.

IMAGE_3

A versenyről röviden

A háromfordulós verseny első két szakaszában a csapatoknak interneten kell összemérni a tudásukat. Először a MOL-csoport által megalkotott online játékban iparági és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk, ahonnan a legjobb 40 csapat jut tovább a következő fordulóba. Ebben a stratégiai szimuláció szakaszban egy virtuális töltőállomást működtetése lesz a feladat. Az 5 legjobb csapat innen kerül a budapesti döntőbe.

Ki jelentkezhet?

A Freshhh vetélkedő egyetemistáknak és főiskolai tanulóknak szól, minden csapattagnak aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie. A versenyen PhD hallgatók is részt vehetnek. A verseny az olaj- és gáziparra összpontosít, így ajánlott gyakorlatorientált csapattagok nevezése.

Hogyan lehet jelentkezni?

A három fős csapatok a www.freshhh.net oldalon regisztrálhatnak 2014. április 7-e, GMT 12:00-ig.

Jelentkezési határidő a Freshhh versenyre: 2014. április 7.

További információért kattints ide!

A verseny videójáért kattints ide!