13_GTK_kiadvany_0421-300x200A Pannon Egyetem idén 14. alkalommal rendezi meg február 21-23. között a Tímár László Emlékversenyt és Esettanulmányi Megoldó Versenyt, melyre a szervezők 2015. február 16-án 10.00 óráig várják 4 fős csapatok, illetve egyéni versenyzők jelentkezését.

A versenyhez kapcsolódóan 2015. február 18-án 15.30 órától a szervezők Esettanulmány versenyfelkészítő workshopot tartanak az A épület Kari Könyvtárában (2. emelet 204-es terem).

Program:

15:30-16.20 Esettanumány alapozó – Haladó tippek kezdőknek.

Sosem oldottál még case study-t? Nem tudod hogyan fogj neki? Egy intenzív gyorstalpalóval betekintést nyerhetsz a vállalati problémamegoldás világába Mr. Winston Wolf (Pulp Fiction) példáján keresztül.Tanulj meg enni case-szel, villával!

16:30-18:30 Rutinszerzési lehetőség tapasztalt case-killereknek.

Ahogy a filmek elején mondani szokás: “Megtörtént eset alapján…”. Nos, ez a vállalati eset tényleg megtörtént 2014-ben! Friss, ropogós, itt lehet begyakorolni a hüvelykujj-szabályokat, hogy élesben már minden gördülékenyen menjen!

Horváth Ádám

Horváth Ádám

Workshop tréner:

Horváth Ádám, ügyvezető partner – FiveStar! Creative Consulting marketing ügynökség

Ádám 2011-ben végzett a Pannon Egyetem vezetés és szervezés mesterszakán. Számos BTL és social employer branding kampány fűződik a nevéhez. Ügynökségének jelenléte több mint 10 országra terjed ki az Egyesült Királyságtól kezdve Kínán, Lengyelországon, Izraelen át egészen az Egyesült Államokig, számos más piac mellett. A branding szakember világszerte ismert márkák építésében szerzett tapasztalatokat, többek között a Grundig, Daewoo Electronics, Fundamenta, Tchibo, Unilever, vagy éppen a British American Tobacco sikeres aktivitásaihoz járult hozzá. Korábban száznál több mérkőzésen szerepelt a Veszprémi Röplabda Club NB1-es csapatában.