2018. február 28. (szerda)

Célcsoport és tipikus problémák: Az “ Emberek menedzselése: „soft skills” a motiváció és az elégedettség szolgálatában” című tréninget elsősorban olyan csoportvezetők és középvezetők számára ajánljuk, akik a magas teljesítmény elérése érdekében szeretnék megfelelően motiválni munkatársaikat, és elégedettségüket biztosítani, de gyakran szembesülnek problémákkal ezen a téren, mint pl.:

A képzés célja a résztvevők azon un.„soft” (kommunikációs és interpersonális) készségeinek fejlesztése, amelyek révén hatékonyan tudják motiválni a munkatársaikat, illetve tudnak elégedettséget kelteni bennük a szervezeti teljesítmény növelése céljából.

Jelentkezzen most!

Tematika

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar vagy angol

Létszám: Csoportonként max. 16 fő

Időtartam: 1 nap (9.00h-17.00h)

Helyszín: a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának első emeleti könyvtárterme (az ettől eltérő helyszínről külön értesítjük a jelentkezőket)

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők:

A képzés vezetője Makkay-Chambers Adrienne, menedzsment tréner, coach


Adrienne küldetésének érzi, hogy nemzetközi szaktudását és tapasztalatait fehasználva támogassa a magyaroszági vezetőket és szakembereket munkájuk sikerességének fokozásában.

Adrienne első diplomáját az ELTE BTK-án szerezte, majd hosszú ideig Angliában élt. Magyarországra visszatérve a Deloitte menedzsment tanácsadója, majd közép-európai regionális képzési vezetője lett. 2002. óta szabadúszó trénerként, tanácsadóként és coachként dolgozik Európa-szerte; ügyfelei között szerepel a Deloitte EMEA, a Morgan Stanley, a Renault, az ISG Personalmanagement, a Magnetec Ungarn, a BPP University (London), a Wilson Learning Europa, stb.

Posztgraduális diplomát szerzett Human Resource Development téren a londoni BPP University-n, ahol évekig tanított is képzés-fejlesztést és HR-t. A CIPD (brit HR kamara) és a Wilson Learning akkreditált trénere; tagja a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarának, a CIPD-nek, valamint a magyar Humán Szakemberek Országos Szövetségének.

Részvételi díj: 49.500 Ft + ÁFA/fő

Jelentkezzen most!