2303-educatio-2009-gondolkodom-tehat-ott-vagyokTízezer négyzetméteren csaknem kétszáz stand várja mind a kiállítókat, mind a látogatókat a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2010. január 22-23-án. A rendezvényen szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény képviselteti magát, emellett a legújabb oktatási fejlesztésekkel, taneszközökkel, módszerekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők. A jubileumi alkalomból a korábbi éveknél is nagyobb érdeklődésre számítanak a szervezők.

A budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpont „A” és „C” csarnokában rendezik meg a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást 2010. január 22-23-án. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Nonprofit Kft. által szervezett rendezvény tízezer négyzetméteren zajlik majd. A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek vesznek részt. A nagyszabású eseményt Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára nyitja meg péntek délelőtt fél 11-kor.

A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről.

A kiállítás minden látogató számára ingyenes és naponta 10-től 17 óráig tart nyitva. A programokról, a kiállítókról és az eseménnyel kapcsolatos egyéb tudnivalókról bővebben a rendezvény hivatalos oldalán lehet tájékozódni. (Forrás: felvi.hu)

A Pannon Egyetem, s így a Gazdaságtudományi Kar a C pavilon F114-es területén lesz megtalálható egyedi standdal. A standnál grafológiai, pályaorientációs szaktanácsadás és számos érdekesség vár Rátok! Gyertek, kérdezzetek bátran!