Célcsoport és tipikus problémák: A „Csoportvezetői hatékonyság” című képzést elsősorban olyan, a termelésben, de bármely más területen dolgozó csoportvezetők és művezetők számára is ajánljuk, akik időnként az alábbi problémák egyikével-másikával (vagy mindegyikével) szembesülnek:

A képzés célja a résztvevők vezetői készségeinek fejlesztése és ezáltal az általuk vezetett csoport hatékonyságának növelése.

Jelentkezzen most!

Tematika

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar

Létszám: Csoportonként max. 16 fő

Időtartam: 1 nap

Helyszín:  a Gazdaság Háza – Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6, 8000

 

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 A képzés vezetője Makkay-Chambers Adrienne menedzsment tréner, coach

Makkay-Chambers AdrienneAdrienne küldetésének érzi, hogy tréningek, illetve coaching keretében megossza nemzetközi szaktudását és tapasztalatait magyaroszági vezetőkkel és szakemberekkel, hogy ezáltal támogathassa őket munkájuk sikerességének növelésében.
Adrienne első diplomáját az ELTE BTK-án szerezte, majd hosszú ideig Angliában élt. Magyarországra visszatérve a Deloitte menedzsment tanácsadója, majd közép-európai regionális képzési vezetője lett. 2002. óta szabadúszó trénerként, tanácsadóként és coachként dolgozik Európa-szerte; ügyfelei között szerepel a Deloitte EMEA, a Morgan Stanley, a Renault, az ISG Personalmanagement, a Magnetec Ungarn, a BPP University (London), az International Business School (IBS, Budapest), a Wilson Learning Europa, stb.
Közben Executive Coach és Mentor képesítést szerzett a KPMG-BME Akadémián, ill. posztgraduális Human Resource Development diplomát a londoni BPP University-n, ahol évekig tanított képzés-fejlesztést és HR-t, – akárcsak a budapesti IBS-en. A CIPD és a Wilson Learning akkreditált trénere, tagja a legmagasabb szintű brit és magyar HR szakmai szervezeteknek, a CIPD-nek és a HSZOSZ-nek.

Részvételi díj: 49.500 Ft + ÁFA/fő

Jelentkezzen most!

Vissza a tréningnaptárhoz! >>>

Vissza a vállalati tréningekhez! >>>