szeszA Sze.Sz – azaz a Szenior Szervezet – lelkes csapata 2008 tavaszán állt össze GTK-s hallgatókból azzal a céllal, hogy segítsünk karunk gólyáinak belerázódni az egyetemi életbe és mihamarabb megtapasztalhassák, mit jelent veszprémi egyetemistának lenni.

Tevékenységünkben egyaránt szerepet kap a tájékoztatás és a szórakoztatás.

2010 őszén hagyományteremtő szándékkal megrendezésre került a PE-knik, ami a tanév kezdetébe egy délután erejéig csempészett még egy kis nyári fesztiválhangulatot. Programjaink között szerepelt már több buli is, mint a Halloween- vagy a Mikulás-buli és checkpoint vetélkedők, mint amilyennel például VEN-en találkozhattatok. A tavaszi félév során pedig vidám tagtoborzók adnak alkalmat arra, hogy a szervezetbe vágyók bebizonyíthassák, hogy köztünk a helyük.

Mi nem tartunk nyelvi szintfelmérőt! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagy kreatív, ötletes. Ezekért cserébe nyújtunk egy JÓ közösséget, kiváló hangulatot, játékokat, jó kapcsolatokat, komoly feladatokat, és egy referenciát az önéletrajzodba, hogy egyetemi éveid alatt aktívan részt vettél egy hivatalos szervezet tevékenységeiben.

A 2011-es év első tagtoborzója április 13-án lesz a Rózsában (vagy PillBoxban – ki hogy ismeri), ahol bográcsozással és egy vidám ismerkedős estével várjuk az érdeklődőket.  A további meglepetésekkel teli tagtoborzók időpontjaiért pedig figyeld a honlapunkon a híreket.

Programjainkkal természetesen nem csak a gólyákat célozzuk meg, mint ahogyan segítséget is szívesen nyújtunk bárkinek, legyen a gondja kezdeti botladozás, vagy egy sokadéves egyetemista problémája. Honlapunkat igyekszünk megtölteni hasznos információkkal, ha pedig valami itt sem található, örömmel válaszolunk az üzenetekben vagy személyesen feltett kérdésekre.

32275_394845378538_63111543538_3988941_6658597_nKari, egyetemi rendezvényeken is fel-felbukkanunk. Segédkeztünk a Gizella-napokon megrendezett Pannon Családi Társasjátékban és szervezetünk több tagjával találkozhattak a nyílt napokra ellátogató érdeklődők is.

A sok feladat mellett a csapatépítésre is szánunk időt. Az ilyen alkalmak hatalmas élményt jelentenek mindannyiunk számára és a felejthetetlen emlékek mellett tucatjával születnek az aranyköpések – vagy ha úgy tetszik, Sze.Sz-köpések – is.

Mindezek persze csak kis morzsák a szervezet életéből. Egy biztos: sosem unatkozunk és azon munkálkodunk, hogy Ti se unatkozzatok.

És tudjátok: A Sze.Sz segít!

Elérhetőségek:

  • Honlap: http://szesz.gtk.uni-pannon.hu
  • E-mail: szesz.klub@gmail.com