- Pannon Egyetem – GTK - https://www.gtk.uni-pannon.hu -

Clementine Diplomakupa 2015

Vegyél részt – és nyerj értékes díjakat – a Clementine Diplomakupán!

Végezz összetett, komplex adatelemzést gyakorlati témákon, és nevezd be munkádat a Clementine Diplomakupára!

Jelentkezés

Részt vehetsz, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek:

A jelentkezés során jelezheted, hogy segítséget, konzultációt, vagy szoftvert szeretnél a munkádhoz, esetleg egy külső konzulens segítségét vagy akár elemzési téma támogatást vársz a szervezőktől. Ezt a jelentkezés sorrendje, és kapacitás függvényében tudják vállalni.

Jelentkezésedet 2015. március 13-ig elbírálják és értesítenek, ezután pedig már nincs más hátra minthogy a legjobb tudásod szerint elkészítsd a szakdolgozatod, amelyet május 18-ig kell beküldened!

Eredményhirdetés

A beadott szakdolgozatokat szakmai zsűri bírálja el, mely a Clementine Consulting szakértőin kívül az adatbányászati, adatelemzési, piackutatási és kockázatkezelési szakmák képviselőiből áll.

A kupán idén is lesz szóbeli forduló, melyre a legjobb 6 dolgozat jut tovább. A szóbeli fordulóba jutásról 2015. május 29-ig értesítik az indulókat, a szóbeli fordulóval egybekötött eredményhirdetést pedig 2015. június 4-re tervezik.

Díjazás

A nyertes munkát beadó hallgatók egy fizetett gyakornoki státuszhoz juthatnak, majd előadhatják munkájukat és eredményeiket az SPSS Nyári Iskolán.

A nyertesek összesen 500 000 Ft gyakornoki státuszhoz, és 1 000 000 Ft értékű SPSS termék tanfolyamokhoz juthatnak!

* A feltételek, díjazás és határidők változtatásának jogát – a beérkező pályázatok számától függően – a szervezők fenntartják.