ACímzetes egyetemi docensi cím Pannon Egyetem Szenátusa címzetes egyetemi docensi címet adományozott Némethné Ruttner Annának. A díjat dr. Kocsis László, a Pannon Egyetem rektorhelyettese adta át a Gazdaságtudományi Kar tanévnyitó ünnepségén.

Némethné Ruttner Anna egyetemünk oktatási tevékenységébe 1987-ben kapcsolódott be, az Idegenforgalmi és szálloda és a Gazdálkodási szakon tartott számvitel és ellenőrzés jellegű tárgyakat. Az általa oktatott tárgyak köre jelentősen bővült, jelenleg a Gazdaságtudományi Karon, a Pénzügy és számvitel alapszakon, valamint a Számvitel mesterszakon közel 10 tantárgy keretében osztja meg szakmai tapasztalatait a hallgatókkal.

Némethné Ruttner Anna 1995-től dolgozik a Herendi Porcelánmanufaktúra Részvénytársaságnál, ahol 2012-től a számviteli terület mellett a pénzügyi terület irányítását is végzi. A Porcelánmanufaktúránál végzett feladatai mellett több kisebb cég könyvvizsgálatát is ellátta.

Az egyetemi oktatáson kívül számvitellel és adózással kapcsolatos előadásokat tartott és tart különböző szervezetek felkérésére, mint a Számviteli Szakemberek Egyesülete, Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ Kft.

A díjhoz ezúton is gratulálunk, munkájához továbbra is sok sikert kívánunk!