Szakkirándulás a MátrábaIsmét eljött a turizmus szakosok számára a szakkirándulás, amely idén a Kutatószeminárium Terepgyakorlat részeként valósul meg. Két éve Egert, tavaly a Tisza-tavat, idén pedig a Mátra kanyarulatait hódítjuk meg. De ha nem turizmus-vendéglátás szakos vagy, akkor sincs gond, hiszen a lehetőség nyitva áll mindenki számára.

Az április 19-től 21-ig tartó, 3 napos kiruccanáson részt veszünk például több borkóstolón, különféle túrákon, de meglátogatjuk a recski emlékparkot, Kékestetőt, a gyöngyösi Mátra Múzeumot és az Oxygen Adrenalin Parkot is.

Szakmai programokból is jut elég, ugyanis szakmabeli, tapasztalt profiktól leshetünk be a Borhotel Sziluett Farkasmály, a Residence Ózon**** superior Conference & Wellness Hotel és a gyöngyösi TDM működésébe is.

A program a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által elnyert “Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatására” címmel kiírt pályázat keretében támogatást nyert „Hallgatói tudományos munka támogatása” című projekthez (NTP-HHTDK-16-0040) kapcsolódóan valósul meg.

logo