A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának szervezésében 2014. október 10-én 9.00 órai kezdettel megrendezésre kerül a „Beszerzések az egészségügyben” nemzetközi konferencia.
A rendezvényen hazai és külföldi szakértők előadásaira, a legjobb gyakorlatok bemutatására, kutatási eredmények ismertetésére és workshop keretében szakmai megbeszélésre is sor kerül.

A délelőtt folyamán a meghívott előadók áttekintik a nyugat-európai korszerű kórházi beszerzési gyakorlatokat, majd a délután folyamán a legfrissebb kutatási eredmények, valamint gyakorlati tapasztalatok kerülnek a középpontba a kórházak, a közbeszerzés és a vendéglátás területén.

Helyszín: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, „A” épület, A/2-es előadó (Veszprém, Egyetem u. 10.).

A délelőtti szekciót Dr. Szabó Lajos, dékán úr nyitja meg. Ezt követően a következő szakmai előadások várhatóak:

  • Prof. Dr. Mihályi Péter, tanszékvezető egyetemi tanár, Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Pénzügytan Intézeti Tanszék: „Költség-haszon elemzés az egészségügyben, a magyar egészségügyi rendszer jelenlegi pénzügyi helyzete”
  • Prof. Dr. Dirk-Jan Kamann, kutatóprofesszor, Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar: „Külső dinamika: új kihívások és lehetőségek”
  • Hans Bax MBA, beszerzési vezető, Groningeni Egyetemi Egészségügyi Központ (Hollandia), a Holland Beszerzési Szövetség Egészségügyi Osztályának elnöke (NEVI Zorg): „Beszerzés a Groningeni Egyetemi Egészségügyi Központban: kihívások és eredmények”
  • Prof. Dr. Ning Qu, mellkassebész, Tianjin Mellkas Kórház (Kína), a Groningeni Egyetemi Egészségügyi Központ nemzetközi projektmenedzsere, a Kínai-Európai Egészségügyi Innováció és Együttműködés (SEMICO) elnöke: „Orvosi eszközök beszerzése Kínában? Néhány eredmény bemutatása”
  • Prof. Dr. Kovács Zoltán, tanszékvezető egyetemi tanár, Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Ellátási Lánc Menedzsment Intézeti Tanszék, Vörös Márta: Kórházi beszerzés: egy esettanulmány

Az esemény pénzügyi támogatója a Nemzetközi Beszerzés & Ellátás Oktatási és Kutató Szövetség (IPSERA).

A konferencia munkanyelve az angol. Kérdések feltehetők magyar nyelven is.

A Pannon Egyetem oktatói és hallgatói részére a konferencia részvétel ingyenes.

Részvételi szándékukat kérjük, a lenti elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek jelezni.

További információ:

Szalainé Szeili Katalin
marketingvezető

Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar
Marketing és Nemzetközi Kapcsolatok Központ
Telefon: +36 88 624 885
Mobil: +36 30 495 4849
E-mail: szeilikatalin@gtk.uni-pannon.hu

Program