bestTudod már mit szeretnél csinálni a nyáron? Ragadd meg a lehetőséget a BEST-nél, és utazd körbe Európát! Csatlakozz, és bővítsd ismereteidet egy új és barátságos környezetben! Fejleszd angol tudásodat, szerezz új barátokat, és érezd jól magad!

Hogy mi vár rád?

  • Egy általad választott európai ország
  • Egy hét
  • 21 hozzád hasonló egyetemista
  • És rengeteg élmény, újdonság

Ha rugalmas vagy, szeretsz utazni, most 55 helyszín közül választhatsz. Csak hogy néhányat említsünk: Athén, Róma, Madrid, Porto, Isztambul, Helsinki, Jekatyerinburg…

A BEST kurzusok a legfelkapottabb, legérdekesebb témákba engednek betekintést. Délelőttönként 2-3 óra egyetemi előadás, délutánonként kirándulások, városnézés, csapatépítő programok, esténként pedig felejthetetlen szórakozás.

Kattints ide, és találd meg  a téged legjobban érdeklő témát!

Mi okod lehetne, hogy kihagyd ezt az óriási lehetőséget?

Nincs pénzed külföldi utazásra? Ez legyen az utolsó szempont! A helyi BEST állja a szállásod, élelmezésed és a bulik egy részének költségeit. Neked mindössze az utazást és némi költőpénzt, no meg egy 15 eurós jelképes díjat kell biztosítanod.

Jelentkezési határidő: 2010. április 11. 23.00 óra

És hogy mit kell tenned ezért?

Csak írnod kell egy rövid, könnyed hangvételű angol motivációs levelet, amit hozzád hasonló egyetemisták olvasnak majd (tehát minél frappánsabb, annál jobb).

A BEST-esek szívesen segítenek a levél megírásában, fordulj hozzájuk bátran! Megtalálod őket a B épület alagsorában lévő BEST irodában.

Ha kérdésed van, keresd Martos Anna Borbálát az anna.borbala.martos@BEST.eu.org e-mail címen, vagy a +36203461603 telefonszámon!