2020. február 7-én került megrendezésre a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának őszi félévét záró diplomaátadó ünnepsége, melyet az immár hagyománnyá vált „Lakatceremónia” előzött meg. Az ünnepségen közel 200 végzős hallgató vette át az oklevelet.

Aki nem tudott személyesen részt venni a rendezvényen, a Facebookon zajló élő közvetítés során követhette nyomon a történéseket. A videofelvétel azóta a Gazdaságtudományi Kar Youtube csatornájára is felkerült, és ide kattintva megtekinthető.

Az ünnepségen Dr. Gelencsér András rektor és Dr. Fehérvölgyi Beáta dékán köszöntője mellett meghallgathattuk díszvendégünk, az ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft. képviseletében Schleisz Zsuzsanna kereskedelmi menedzser rendkívül inspiráló és motiváló beszédét, melyben megosztotta végzőseinkkel gondolatait és tapasztalatait a globális világba történő beilleszkedéssel és a multinacionális környezet pozitív hatásaival kapcsolatban.

„…ma a legizgalmasabb belépni a munka világába, mert a lehetőségek száma végtelen. 

Nekem, annak idején a multinacionális környezet nyitotta ki a világot, ti ma választhattok bármit. Kezdhettek karriert egy multinacionális cégnél, ahogy én tettem, de megvan a lehetőségetek egy helyi vállalatot kitüntetni figyelmetekkel, vagy egy jó ötlettel és más cégeknél szerzett tapasztalattal akár saját start-up céget is alapíthattok.

Mindez csak rajtatok áll és azon, hogy mit kezdtek a kínálkozó lehetőségekkel és milyen módon hasznosítjátok az egyetemen megszerzett tudást.”

Schleisz Zsuzsanna teljes beszéde elérhető itt. >>>