Vissza a főoldalra > > >

Top 100 + 200 projekt Kompetenciák és igényfelmérés Tréning- és eseménynaptár Üzleti Tudásklub Üzleti Reggeli Blog Mini MBA Feliratkozás a hírlevélre!

Kedves Partnereink!

cup of coffeeA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Üzleti Tudásközpontja egy olyan Üzleti Klubot kíván létrehozni, amelynek tagjai megosztják tudásukat és tapasztalatukat egymással, valamint a Tudásközpont programjai által gazdagodva egyre nagyobb sikereket érnek el a hazai és a nemzetközi üzleti életben.

Amennyiben szívesen lenne tagja az Üzleti Tudásklubnak, kérjük, jelezze belépési szándékát a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen!

Az Üzleti Tudásklub tagsági díja évi 10.000+ÁFA forint, amelynek fejében a következő kedvezményeket és lehetőségeket veheti igénybe:

  • 10%-os díjkedvezmény minden nyílt és céges tréning árából, amely más kedvezmények mellett is érvényesíthető. (Link a tréningekhez itt.)
  • 20%-os kedvezmény az Üzleti Reggeliken való részvétel díjából. (Link az Üzleti reggelikhez itt.) Az Üzleti reggeliken megismerkedhet az üzleti szféra más szereplőivel, és új információkat, tudást, ill. készségeket szerezhet cége sikerének előmozdítására.  Más aktuális témák mellett rendszeresen rendezünk egy-egy reggelit a kapcsolatépítés készségeiről, illetve ennek keretében Üzleti „Gyors Randikat” („Speed Dating”-et), ahol a résztvevők köréből ügyfeleket is szerezhet.  (Link az Üzleti Gyors Randikhoz itt.)
  • Egy ingyenes értékelő-tervező eszköz amelynek célja, hogy segítsen Önnek értékelni az elmúlt időszakot, illetve végiggondolni a következő időszakot. Ezt az eszközt az Üzleti Tudásklub tagjai szabadon használhatják személyes eredményeik és céljaik áttekintésére, de használhatják kollégáikkal folytatott, coaching típusú beszélgetések alapjaként is.
  • Egy bemutatkozási lehetőség az Üzleti Tudásközpont honlapján: Önnek, Tisztelt Partnerünk, nem kell mást tennie, mint kitölteni az itt letölthető, Céges bemutatkozás című dokumentum-mintát, majd a bemutatkozásának egy találó és figyelemfelkeltő címet adni, és végül az egészet elküldeni a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre. Ezt követően mi az Ön bemutatkozó anyagát feltesszük az Üzleti Tudásklub oldalára, és elérhetővé tesszük a klub tagjai számára.

Amennyiben szeretne csatlakozni az Üzleti Tudásklubhoz és élvezni a tagsággal járó exkluzív előnyöket, kérjük, jelezze a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen! Belépési szándékát regisztráljuk, majd küldünk Önnek egy díjbekérőt a befizetéshez szükséges számlaszám feltüntetésével.

Jelentkezzen most!