Ünnepeld velünk a turizmus világnapját!Szeptember 27. a turizmus világnapja! Az idei téma a “Turizmus és a digitális átalakulás”.

✔ Ti mit gondoltok a jövőről?
✔ Hogyan és miben fogja átalakítani a technológiai fejlődés a turizmust?
✔ Milyen új szakmák jelenhetnek meg a turizmusban?
✔ Virtuális túrákra megyünk majd, vagy az eddigi desztinációk kínálta lehetőségeket lesz módunkban másként megtapasztalni?

Ha van véleményed, vegyél részt játékunkban! Olyan 1 perces videókat várunk, amelyekben kifejtitek, nektek mi jut eszetekbe a digitális átalakulásról.

Nem kell sem profi stúdió, sem maszkmester, csak a telefonod és a fantáziád! Ha nem szeretnél szerepelni a videóban, az sem gond. Elfogadunk animációk, feliratok, képek használatával készült információs videókat is.

Javasoljuk, hogy a videókban használjátok a Turizmus Világnapja 2018 logóját, amit itt tölthettek le.>>>

Ünnepeld velünk a turizmus világnapját!A verseny mindenki szamára nyitott. Alig várjuk, hogy megismerjük azt a sokféle nézőpontot, amit képviseltek.

A videók szeptember 27-én kerülnek majd fel a GTK Facebook oldalára, ahol szavazni lehet a legérdekesebb, legjobb gondolatokra! Az első három helyezett GTK-s ajándékcsomaggal gazdagodik. Ezen felül a második helyezett egy üveg borral, míg az első helyezett egy nagy értékű ajándékutalvánnyal ünnepelheti meg sikerét.

Ami lényeges: