Top 100 + 200 projekt Kompetenciák és igényfelmérés Tréning- és eseménynaptár Üzleti Tudásklub Üzleti Reggeli Blog Mini MBA Feliratkozás a hírlevélre

A projekt célja:

A projekt célja a megyei kamarák által regisztrált 100 + 200 legsikeresebb cég támogatása kedvezményes szervezetfejlesztési és képzési programokkal a résztvevők versenyképességének további növelése érdekében.

A projekt menete:

A lehető legmegfelelőbb támogatás kialakítása érdekében – egy kutatással összekötve – először azonosítjuk a projektben résztvevő vállalatok körében a működés területén felmerülő problémákat és fejlesztendő kompetenciákat, majd javaslatot teszünk ezek megoldására.

A kutatást online kérdőív segítségével és személyes beszélgetések keretében végezzük majd, amelyek során feltárjuk a résztvevő cégek jelen helyzetét, illetve az általuk elérni kívánt állapotot.

A kutatás eredményei alapján szervezetre szabott ajánlatot adunk a résztvevő cégeknek, amelynek keretében ingyen vagy kedvezményes áron biztosítunk számukra a feltárt igényeknek megfelelő képzési programokat és szervezetfejlesztési tanácsadást.

A veszprém megyei Top 100 + 200 céggel való együttműködés egy szélesebb, regionális kezdeményezés “pilot” projektje.

Mit kell tennie ahhoz, hogy részt vehessen a „Top 100 + 200 Projekt”-ben?

Jelezze, hogy érdekli-e a fent körvonalazott kutatás és az azt követő kedvezményes szervezetre szabott fejlesztési támogatás:

IGEN, ÉRDEKEL / MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN

Az “IGEN, ÉRDEKEL” gomb megnyomásával Ön egy olyan felületre jut, ahol néhány alapadat megadásával megerősítheti felénk az érdeklődését, – ezek alapján mi személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben most nem, de az év későbbi szakaszában esetleg érdekli a projektben való részvétel és a kedvezményes támogatás igénybevétele, kérjük, nyomja meg a „MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN” gombot és a fentiekhez hasonlóan adjon meg néhány alapadatot.  Mi fenntartjuk az Ön számára a kedvezményes lehetőséget, és még az év vége előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot.